Differentiatiestage AIOS GE Oncologie

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

Jouw functie binnen onze afdeling
Als AIOS GE Oncologie ben je werkzaam binnen de afdeling chirurgie van het Antoni van Leeuwenhoek. Binnen de oncologische GE chirurgie worden zowel de upper als de lower gastro-intestinale tumoren behandeld alsmede levertumoren.

De GE chirurgie van het AVL omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder de slokdarm/maag chirurgie, leverchirurgie en de behandeling van het colorectaal carcinoom in al zijn facetten, onder andere HIPEC en IOBT. In ons ziekenhuis functioneer je als AIOS in een sterk multidisciplinaire omgeving die zich laat typeren door een intensieve samenwerking.

In het AVL wordt een zeer breed arsenaal van GE oncologie, zowel primaire tumoren, recidief behandeling als patiënten in gemetastaseerde setting, behandeld waarbij een multidisciplinaire aanpak centraal staat. De differentiant neemt deel aan 2 tot 4 GE-OK dagen per week en aan 2 multidisciplinaire GE-poliklinieken waarbij zelf de intake van nieuwe patiënten wordt verzorgd. Deze patiënten worden bij voorkeur door de differentiant zelf besproken in het multidisciplinaire team, de work-up verricht, de informatievoorziening, de operatieve behandeling verricht, dan wel geassisteerd, en de follow-up verzorgd.

Jouw profiel:
Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • AIOS met specifieke belangstelling voor GE oncologie
  • Je zit in het laatste deel van je opleiding en je hebt affiniteit met oncologische zorg
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een flexibele en collegiale instelling
  • Je bent in staat zelfstandig en gestructureerd te werken in een complexe en dynamische werkomgeving en je schroomt niet initiatief en verantwoordelijkheid te nemen
  • Je bent gemotiveerd om bovengemiddeld goede patiëntenzorg te leveren

Deze rol is in principe voor de periode van een jaar, in dit jaar kunnen twee stages van 6 maanden worden genoten in de aandachtsgebieden: GE-oncologie, Advanced mammapathologie, Gecombineerde stages melanoom/sarcoom, Thoraxoncologie.

Hoe ga ik leren?

Waarom bij AVL werken als AIOS?
Binnen het AVL zijn we ambitieus, maar we nemen de tijd en ruimte om jou het vak te leren. Er zijn voldoende patiënten, waardoor een AIOS genoeg operatie-opties heeft en dit ook uitgebreid kan nabespreken met de andere dokters. Door de enorm diversiteit binnen de oncologie is het werk zeer gevarieerd en werk je nauw samen met ervaren medisch specialisten op expertniveau. Daarnaast draagt de unieke verbinding met de research (het NKI) er toe bij dat er ruimte is voor onderzoek en de resultaten vaak direct in de praktijk toegepast kunnen worden.

Als AIOS zal je merken dat er korte lijnen zijn binnen het AVL en er een fijne sfeer heerst. Het contact met collega’s van andere specialismen is laagdrempelig. Het AVL geeft jou de ruimte om zelfstandig te werken, enerzijds door veel continuïteit te bieden in het volgen van de eigen patiënten, anderzijds zijn er goede mogelijkheden om (kortlopende) researchprojecten op te zetten.

Sollicitatie en contact

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 3.363,- en € 5.065,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 65. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Prof. Dr. Emiel J T Rutgers, MD, PhD via zijn personal assistent: Olga Klok / Phone: +31205122551

Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek behoort al decennia tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt. Werken bij het Antoni van Leeuwenhoek betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC.

Contact

Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam

tel.: 020 512 9111
website: http://www.werkenbijavl.nl/