Differentiatiestage Artroscopische chirurgie Sporttraumatologie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Onze kliniek is een verwijscentrum voor sporttraumatologische casuistiek, ook voor buiten Nederland. Speciele arthroscopische technieken worden toegepast zoals de posterieure enkelarthroscopie en tendinoscopien. De kliniek is ingericht op het onderwijzen van jonge collega's met een lange lijst van (visiting) fellows op het gebied van de sporttraumatologie en enkelchirurgie.
Internationale congressen worden  georganiseerd, en met actieve deelname bezocht. Er zijn enkele honderden publicaties vanuit onze kliniek op het gebied van de sporttraumatologie van de onderste extremiteit, waarmee er ruime expertise ligt om een wetenschappelijk project te begeleiden.

Amsterdam UMC, locatie AMC

Binnen AMC School of Medical Sciences vallen de bachelor- en masteropleiding en het zij-instroomprogramma geneeskunde, maar ook verschillende Master opleidingen, zoals Biomedical Physics, Neurobiology, Infection and Immunity, Science Medical Informatics and Evidence-based Practise.

Amsterdam UMC, locatie AMC en haar onderwijs- en opleidingsregio bieden medisch-specialistische vervolgopleidingen aan. Het Instituut voor onderwijs en opleiden houdt zich actief bezig met de brede ondersteuning van deze opleidingen.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC.

Contact

Amsterdam UMC, locatie AMC
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

tel.: 020 566 3355
website: https://www.amc.nl/web/leren/medisch-specialistische-vervolgopleidingen.htm