Differentiatiestage Traumatologie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Wij zijn een level-I traumacentrum, waarbij de orthopedie 50% van de letsels van het steun en bewegingsapparaat (inclusief TL-wervelkolom) verzorgd. Tevens zijn wij een verwijscentrum voor complexe intra-articulaire fracturen en posttraumatische complicaties (malunions, nonunions, gefaalde fixatie en osteomyelitis).
Ook is er aandacht voor herkennen en behandelen van pathologische fracturen, waarbij de diagnostiek van pathologische processen in en rond het bot aan de orde komen.

Academisch Medisch Centrum

Binnen AMC School of Medical Sciences vallen de bachelor- en masteropleiding en het zij-instroomprogramma geneeskunde, maar ook verschillende Master opleidingen, zoals Biomedical Physics, Neurobiology, Infection and Immunity, Science Medical Informatics and Evidence-based Practise. Kijk voor meer informatie op onze website.

AMC en haar onderwijs- en opleidingsregio bieden medisch-specialistische vervolgopleidingen aan. Het Instituut voor onderwijs en opleiden houdt zich actief bezig met de brede ondersteuning van deze opleidingen.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC.

Contact

Academisch Medisch Centrum
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

tel.: 020 566 3355
website: https://www.amc.nl/web/Onderwijs.htm